Statistics:
Visits: 860 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Dovlecei umpluti cu carne de vaca
Q: | Intreaba despre Dovlecei umpluti cu carne de vaca |
Ingreriente:
Carne de vacă 300 g, orez 75 g, ceapă 250 g, ulei 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, verdeaţă 1 leg, dovlecei 2 kg, mărar verde 2 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se trece de două ori prin maÅŸina de tocat împreună cu 150 g ceapă tocată ÅŸi călită în ulei. Orezul se fierbe în apă ÅŸi se adaugă la carne împreună cu mărarul tocat, piperul ÅŸi sarea ÅŸi se amestecă bine. Se rade coaja dovleceilor, se taie dovleceii în două, se scobesc cu o linguriţă de scobit ÅŸi se umplu cu tocătură. ÃŽn restul de ulei se căleÅŸte restul de ceapă, se adauÂgă făina ÅŸi se căleÅŸte fără a se rumeni, se stinge cu bulion subÂÅ£iat cu apă ÅŸi se fierbe circa 10 min. Se aÅŸează dovleceii într-o cratiţă, se toarnă pe deasupra sosul ÅŸi se dă vasul la cuptor ÅŸi se lasă să fiarbă circa 45 min. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 300 g, orez 75 g, ceapă 250 g, ulei 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, verdeaţă 1 leg, dovlecei 2 kg, mărar verde 2 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se trece de două ori prin maÅŸina de tocat împreună cu 150 g ceapă tocată ÅŸi călită în ulei. Orezul se fierbe în apă ÅŸi se adaugă la carne împreună cu mărarul tocat, piperul ÅŸi sarea ÅŸi se amestecă bine. Se rade coaja dovleceilor, se taie dovleceii în două, se scobesc cu o linguriţă de scobit ÅŸi se umplu cu tocătură. ÃŽn restul de ulei se căleÅŸte restul de ceapă, se adauÂgă făina ÅŸi se căleÅŸte fără a se rumeni, se stinge cu bulion subÂÅ£iat cu apă ÅŸi se fierbe circa 10 min. Se aÅŸează dovleceii într-o cratiţă, se toarnă pe deasupra sosul ÅŸi se dă vasul la cuptor ÅŸi se lasă să fiarbă circa 45 min. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: dovlecei umpluti, carne de vaca, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :