Statistics:
Visits: 1,136 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Zarzavat pentru supe si ciorbe I
Q: | Intreaba despre Zarzavat pentru supe si ciorbe I |
Ingrediente
1,5 kg morcovi, 1,5 kg rosii, 300 g telina, 300 g pastarnac, 300 g patrunjel si 1 lingura sare (dupa gust).
Mod de preparare
Se curata zarzavatul, se spala si se lasa sa se scurga de apa. Se spala bine si se opareste masina de tocat carne la care se ataseaza o sita cu gauri mari care se gaseste in comert.
Zarzavaturile bine zvantate se trec pe rand prin masina, intr-un vas mare. Se adauga sarea, se amesteca bine si se aseaza imediat in borcane. Se sterilizeaza, prima zi 20 minute si a doua zi, 10 minute.
FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!
1,5 kg morcovi, 1,5 kg rosii, 300 g telina, 300 g pastarnac, 300 g patrunjel si 1 lingura sare (dupa gust).
Mod de preparare
Se curata zarzavatul, se spala si se lasa sa se scurga de apa. Se spala bine si se opareste masina de tocat carne la care se ataseaza o sita cu gauri mari care se gaseste in comert.
Zarzavaturile bine zvantate se trec pe rand prin masina, intr-un vas mare. Se adauga sarea, se amesteca bine si se aseaza imediat in borcane. Se sterilizeaza, prima zi 20 minute si a doua zi, 10 minute.
FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :