Statistics:
Visits: 1,079 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Limba de vaca cu sos remulad
Q: | Intreaba despre Limba de vaca cu sos remulad |
Ingreriente:
Limbă de vacă 1-1,5 kg, ceapă 500 g, oţet 9° 50 ml, ienibahar 2 g, dafin 3 foi, sos remulad 500 g, sare.
Cum se prepară:
Se face un baiţ din 500 g ceapă, 150 g sare, 50 ml oţet şi 3 litri apă, care se fierbe circa 15-20 min. După ce s-a răcit, se toarnă peste limbă şi se lasă limba la frigider timp de 48 ore. Se scoate limba din baiţ, se lasă să se zvânte şi se pune la afumat la un fum călduţ timp de 3-4 zile. Se scoate din afumătoare şi se fierbe cu 2-3 foi de dafin şi cu ienibahar, se curăţă de pieliţă, se taie felii, câte 2-3 la o porţie. Se serveşte cu sos remulad.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Limbă de vacă 1-1,5 kg, ceapă 500 g, oţet 9° 50 ml, ienibahar 2 g, dafin 3 foi, sos remulad 500 g, sare.
Cum se prepară:
Se face un baiţ din 500 g ceapă, 150 g sare, 50 ml oţet şi 3 litri apă, care se fierbe circa 15-20 min. După ce s-a răcit, se toarnă peste limbă şi se lasă limba la frigider timp de 48 ore. Se scoate limba din baiţ, se lasă să se zvânte şi se pune la afumat la un fum călduţ timp de 3-4 zile. Se scoate din afumătoare şi se fierbe cu 2-3 foi de dafin şi cu ienibahar, se curăţă de pieliţă, se taie felii, câte 2-3 la o porţie. Se serveşte cu sos remulad.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: limba de vaca, sos remulad, mancare, ienibahar |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :