FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,013
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Limba de vaca cu sos remulad

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Limba de vaca cu sos remulad

 Q:   Intreaba despre Limba de vaca cu sos remulad       
Limba de vaca cu sos remuladIngreriente:

Limbă de vacă 1-1,5 kg, ceapă 500 g, oţet 9° 50 ml, ienibahar 2 g, dafin 3 foi, sos remulad 500 g, sare.

Cum se prepară:

Se face un baiţ din 500 g ceapă, 150 g sare, 50 ml oţet şi 3 litri apă, care se fierbe circa 15-20 min. După ce s-a răcit, se toarnă peste limbă şi se lasă limba la frigider timp de 48 ore. Se scoate limba din baiţ, se lasă să se zvânte şi se pune la afumat la un fum călduţ timp de 3-4 zile. Se scoate din afumătoare şi se fierbe cu 2-3 foi de dafin şi cu ienibahar, se curăţă de pieliţă, se taie felii, câte 2-3 la o porţie. Se serveşte cu sos remulad.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: limba de vaca, sos remulad, mancare, ienibahar



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 July '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :