FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,167
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Preparate din carne de vanat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Preparate din carne de vanat

 Q:   Intreaba despre Preparate din carne de vanat       
Preparate din carne de vanatCarnea de vanat mai uzuala este carnea de iepure. Iepurele se jupoaie de blana si se indeparteaza alicele cu carnea zdrobita din locul unde a fost lovit. Se despica si se inlatura intestinele, se scot maruntaiele dupa care se aseaza la marinat, unde se tine cel putin 24 ore.

Lichidul in care se marineaza se numeste bait si se prepara astfel:
se aseaza intr-un vas 1 l apa, 250 ml otet, 250 ml vin, 2 cepe, zarzavat de supa, toate taiate felii, 2-3 foi de dafin, boabe de piper, cimbru si sare.

Se aseaza vasul pe foc si se lasa sa fiarba o jumatate de ora. Cand s-a racit se toarna peste iepure si se aseaza la rece. Marinarea vanatului este necesara pentru fragezirea carnii si pentru a-i da o aroma placuta.


Tag-uri: carne, carne de vanat, iepure



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 24 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :