Statistics:
Visits: 2,660 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Peste in sos tomat, conservat prin sterilizare
Q: | Intreaba despre Peste in sos tomat, conservat prin sterilizare |
Dupa ce a fost pregatit ca in reteta "Peste in ulei, conservat prin sterilizare", intr-o parte din uleiul in care a fost oparit pestele se prajeste ceapa taiata marunt.
Dupa ce ceapa s-a rumenit, se stinge cu suc de rosii sau cu bulion dizolvat in putina apa, se potriveste de sare si de otet si se lasa 5—6 min sa fiarba.
Dupa aceea se strecoara si se toarna peste pestele asezat in borcan impreuna cu mirodenii:
o foaie de dafin, boabe de piper si cateva boabe de ienibahar. Se leaga bine borcanele cu celofan udat in apa rece si se sterilizeaza timp de 90—100 min in bain-Marie.
De retinut.
Pestele pentru preparat cu sos tomat in loc sa fie oparit in ulei poate fi prajit in ulei.
Dupa ce ceapa s-a rumenit, se stinge cu suc de rosii sau cu bulion dizolvat in putina apa, se potriveste de sare si de otet si se lasa 5—6 min sa fiarba.
Dupa aceea se strecoara si se toarna peste pestele asezat in borcan impreuna cu mirodenii:
o foaie de dafin, boabe de piper si cateva boabe de ienibahar. Se leaga bine borcanele cu celofan udat in apa rece si se sterilizeaza timp de 90—100 min in bain-Marie.
De retinut.
Pestele pentru preparat cu sos tomat in loc sa fie oparit in ulei poate fi prajit in ulei.
Tag-uri: peste in sos, peste conservat, sterilizare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :