Statistics:
Visits: 718 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca cu creier II
Q: | Intreaba despre Budinca cu creier II |
Ingreriente:
Creier 500 g, unt 125 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, ouă 5 buc, caşcaval 100 g, roşii 750 g, ciuperci 400 g, pesmet 25 g, sare.
Cum se prepară:
Se ţine creierul două ore în apă rece, se curăţă de pieliţă şi se fierbe 20 min în apă cu sare. Se lasă să se răcească şi se taie cuburi. Gălbenuşurile se freacă cu 100 g unt, se adaugă caşcavalul ras, franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine. Se amestecă totul bine, se adaugă sarea, creierul, roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi, ciupercile tăiate julien, opărite şi călite în unt, iar la sfârşit se încorporează albuşurile bătute bine. Se unge cu unt un vas de cuptor, se pudrează cu pesmet, se toarnă compoziţia în vas şi se dă vasul la cuptor pentru coacere.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Creier 500 g, unt 125 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, ouă 5 buc, caşcaval 100 g, roşii 750 g, ciuperci 400 g, pesmet 25 g, sare.
Cum se prepară:
Se ţine creierul două ore în apă rece, se curăţă de pieliţă şi se fierbe 20 min în apă cu sare. Se lasă să se răcească şi se taie cuburi. Gălbenuşurile se freacă cu 100 g unt, se adaugă caşcavalul ras, franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine. Se amestecă totul bine, se adaugă sarea, creierul, roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi, ciupercile tăiate julien, opărite şi călite în unt, iar la sfârşit se încorporează albuşurile bătute bine. Se unge cu unt un vas de cuptor, se pudrează cu pesmet, se toarnă compoziţia în vas şi se dă vasul la cuptor pentru coacere.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :