Statistics:
Visits: 800 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute marinate
Q: | Intreaba despre Chiftelute marinate |
Ingreriente:
Carne de vacă 700 g, ceapă 300 g, franzelă 200 g, cartofi 200 g, verdeaţă 2 leg, usturoi 20 g, făină 125 g, ouă 2 buc, ulei 200 g, zarzavat de supă 350 g, roşii 1 kg, smântână 350 g, oţet 9° 40 ml, cimbru 1 fir, dafin 3 foi. piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă de două ori prin maşina de tocat. Pâinea se înmoaie în apă si apei se scurge bine. Jumătate din cantitatea de ceapă se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Cartofii se curăţă si se dau prin maşina de tocat. Verdeaţa se toacă mărunt. Se amestecă totul, se adaugă cimbrul, sarea, puţin usturoi pisat şi ouăle. Se formează chifteluţele, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se căleşte restul de ceapă tocată mărunt şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. Se presară pe deasupra restul de făină şi se călesc în continuare. Se stinge cu roşiile tăiate bucăţi, se adaugă apă şi se fierb 30 min, apoi se pasează sosul printr-o sită sau pasoar şi se amestecă cu smântână şi oţetul. Se adaugă chifteluţele şi foile de dafin şi se fierb împreună circa 25 min. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 700 g, ceapă 300 g, franzelă 200 g, cartofi 200 g, verdeaţă 2 leg, usturoi 20 g, făină 125 g, ouă 2 buc, ulei 200 g, zarzavat de supă 350 g, roşii 1 kg, smântână 350 g, oţet 9° 40 ml, cimbru 1 fir, dafin 3 foi. piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă de două ori prin maşina de tocat. Pâinea se înmoaie în apă si apei se scurge bine. Jumătate din cantitatea de ceapă se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Cartofii se curăţă si se dau prin maşina de tocat. Verdeaţa se toacă mărunt. Se amestecă totul, se adaugă cimbrul, sarea, puţin usturoi pisat şi ouăle. Se formează chifteluţele, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se căleşte restul de ceapă tocată mărunt şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. Se presară pe deasupra restul de făină şi se călesc în continuare. Se stinge cu roşiile tăiate bucăţi, se adaugă apă şi se fierb 30 min, apoi se pasează sosul printr-o sită sau pasoar şi se amestecă cu smântână şi oţetul. Se adaugă chifteluţele şi foile de dafin şi se fierb împreună circa 25 min. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: chiftelute, legume, smantana, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :