Statistics:
Visits: 849 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute marinate
Q: | Intreaba despre Chiftelute marinate |
Ingreriente:
Carne de vacă 700 g, ceapă 300 g, franzelă 200 g, cartofi 200 g, verdeaţă 2 leg, usturoi 20 g, făină 125 g, ouă 2 buc, ulei 200 g, zarzavat de supă 350 g, roşii 1 kg, smântână 350 g, oţet 9° 40 ml, cimbru 1 fir, dafin 3 foi. piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă de două ori prin maÅŸina de tocat. Pâinea se înmoaie în apă si apei se scurge bine. Jumătate din cantitatea de ceapă se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei. Cartofii se cuÂÂrăţă si se dau prin maÅŸina de tocat. VerdeaÅ£a se toacă mărunt. Se amestecă totul, se adaugă cimbrul, sarea, puÅ£in usturoi pisat ÅŸi ouăle. Se formează chifteluÅ£ele, se dau prin făină à …Ÿi se prăjesc în ulei. ÃŽn uleiul rămas se căleÅŸte restul de ceapă tocată măÂÂrunt ÅŸi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. Se presară pe deaÂÂsupra restul de făină ÅŸi se călesc în continuare. Se stinge cu roÅŸiile tăiate bucăţi, se adaugă apă ÅŸi se fierb 30 min, apoi se pasează sosul printr-o sită sau pasoar ÅŸi se amestecă cu smântână ÅŸi oÅ£etul. Se adaugă chifteluÅ£ele ÅŸi foile de dafin ÅŸi se fierb împreună circa 25 min. La sfârÅŸit se mai potriveÅŸte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 700 g, ceapă 300 g, franzelă 200 g, cartofi 200 g, verdeaţă 2 leg, usturoi 20 g, făină 125 g, ouă 2 buc, ulei 200 g, zarzavat de supă 350 g, roşii 1 kg, smântână 350 g, oţet 9° 40 ml, cimbru 1 fir, dafin 3 foi. piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă de două ori prin maÅŸina de tocat. Pâinea se înmoaie în apă si apei se scurge bine. Jumătate din cantitatea de ceapă se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei. Cartofii se cuÂÂrăţă si se dau prin maÅŸina de tocat. VerdeaÅ£a se toacă mărunt. Se amestecă totul, se adaugă cimbrul, sarea, puÅ£in usturoi pisat ÅŸi ouăle. Se formează chifteluÅ£ele, se dau prin făină à …Ÿi se prăjesc în ulei. ÃŽn uleiul rămas se căleÅŸte restul de ceapă tocată măÂÂrunt ÅŸi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. Se presară pe deaÂÂsupra restul de făină ÅŸi se călesc în continuare. Se stinge cu roÅŸiile tăiate bucăţi, se adaugă apă ÅŸi se fierb 30 min, apoi se pasează sosul printr-o sită sau pasoar ÅŸi se amestecă cu smântână ÅŸi oÅ£etul. Se adaugă chifteluÅ£ele ÅŸi foile de dafin ÅŸi se fierb împreună circa 25 min. La sfârÅŸit se mai potriveÅŸte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: chiftelute, legume, smantana, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :