FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 760
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Budinca cu ficat de vaca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Budinca cu ficat de vaca

 Q:   Intreaba despre Budinca cu ficat de vaca       
Budinca cu ficat de vacaIngreriente:

Ficat 500 g, ceapă 100 g, unt 125 g, franzelă 250 g, lapte 250 ml, ouă 5 buc, pesmet 25 g, caşcaval 100 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Se curăţă ficatul de pieliţe, se opăreşte bine, se taie în bu­căţi şi se trece prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în unt, se adaugă ficatul şi se călesc împreună, apoi se lasă să se răcească. Gălbenuşurile se freacă cu 100 g unt, se adaugă franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine şi se condi­mentează cu sare şi piper. Se pune ficatul, iar la sfârşit se în­corporează albuşurile bătute spumă. Se unge cu unt un vas de cuptor, se pudrează cu pesmet, se toarnă compoziţia în vas şi se dă la cuptor pentru coacere.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: budinca, ficat de vaca, cascaval, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 June '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :