Statistics:
Visits: 760 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca cu ficat de vaca
Q: | Intreaba despre Budinca cu ficat de vaca |
Ingreriente:
Ficat 500 g, ceapă 100 g, unt 125 g, franzelă 250 g, lapte 250 ml, ouă 5 buc, pesmet 25 g, caşcaval 100 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă ficatul de pieliÅ£e, se opăreÅŸte bine, se taie în buÂcăţi ÅŸi se trece prin maÅŸina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleÅŸte în unt, se adaugă ficatul ÅŸi se călesc împreună, apoi se lasă să se răcească. GălbenuÅŸurile se freacă cu 100 g unt, se adaugă franzela înmuiată în lapte ÅŸi stoarsă bine ÅŸi se condiÂmentează cu sare ÅŸi piper. Se pune ficatul, iar la sfârÅŸit se înÂcorporează albuÅŸurile bătute spumă. Se unge cu unt un vas de cuptor, se pudrează cu pesmet, se toarnă compoziÅ£ia în vas ÅŸi se dă la cuptor pentru coacere.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ficat 500 g, ceapă 100 g, unt 125 g, franzelă 250 g, lapte 250 ml, ouă 5 buc, pesmet 25 g, caşcaval 100 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă ficatul de pieliÅ£e, se opăreÅŸte bine, se taie în buÂcăţi ÅŸi se trece prin maÅŸina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleÅŸte în unt, se adaugă ficatul ÅŸi se călesc împreună, apoi se lasă să se răcească. GălbenuÅŸurile se freacă cu 100 g unt, se adaugă franzela înmuiată în lapte ÅŸi stoarsă bine ÅŸi se condiÂmentează cu sare ÅŸi piper. Se pune ficatul, iar la sfârÅŸit se înÂcorporează albuÅŸurile bătute spumă. Se unge cu unt un vas de cuptor, se pudrează cu pesmet, se toarnă compoziÅ£ia în vas ÅŸi se dă la cuptor pentru coacere.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: budinca, ficat de vaca, cascaval, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :