FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 935
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gogosari, o alta reteta

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gogosari, o alta reteta

 Q:   Intreaba despre Gogosari, o alta reteta       
Gogosari, o alta retetaSe aleg gogosarii, se spala, se inteapa ou o furculita o singura data, apoi se lasa sa se scurga de apa pe o strecuratoare. Se prepara otetul adaugand la un litru otet de 9°, doi litri apa, 3 lingura sare, o lingura plina cu miere, 2—3 foi de dafin si boabe de piper.

Otetul astfel pregatit, se aseaza pe foc si cand clocoteste se introduc pe rand gogosarii, in asa fel incat sa fie loc sa se poata intoarce pe toate partile. Dupa unul, doua clocote ,se scot cu o lingura cu gauri pe o tava.

Cand s-au racit se aseaza in borcan, unul langa altul, fara: a-i indesa ca sa ramana frumosi, intregi. In golurile ramase, se aseaza bucati de hrean si buchetele de conopida, iar pe deasupra o punga cu boabe de mustar, frunze de telina si doua scandurele.

Se toarna otetul rece peste gogosari, se leaga borcanul cu doua randuri de celofan si se aseaza la pastrat la un loc uscat si bine aerisit.


Tag-uri: gogosari, otet, apa, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :