Statistics:
Visits: 1,133 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pesmeciori spritati
Q: | Intreaba despre Pesmeciori spritati |
Ingrediente
200 g zahar pudra, 200 g unt sau margarina, 1 ou, 2 galbenusuri, un praf de copt, vanilie, coaja de lamaie, faina cat cuprinde.
Mod de preparare
Se formeaza un aluat amestecand untul sau margarina cu zaharul ,vanilia si oul pana ce devin spumoase. Se adauga pe rand galbenusurile si coaja de lamaie. Se dizolva praful de copt in putina zeama de lamaie si se incorporeaza impreuna cu faina, treptat, pana ce se obtine o coca mai tare.
Se fixeaza la masina de tocat carne, o forma speciala de tabla oare se gaseste in comert. Se trece aluatul prin masina, taindu-l din 6 in 6 cm. Se aseaza pesmeciorii astfel formati intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina si se coc la un foc potrivit, 30 minute.
200 g zahar pudra, 200 g unt sau margarina, 1 ou, 2 galbenusuri, un praf de copt, vanilie, coaja de lamaie, faina cat cuprinde.
Mod de preparare
Se formeaza un aluat amestecand untul sau margarina cu zaharul ,vanilia si oul pana ce devin spumoase. Se adauga pe rand galbenusurile si coaja de lamaie. Se dizolva praful de copt in putina zeama de lamaie si se incorporeaza impreuna cu faina, treptat, pana ce se obtine o coca mai tare.
Se fixeaza la masina de tocat carne, o forma speciala de tabla oare se gaseste in comert. Se trece aluatul prin masina, taindu-l din 6 in 6 cm. Se aseaza pesmeciorii astfel formati intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina si se coc la un foc potrivit, 30 minute.
Tag-uri: pesmeciori, pesmeciori spritati, zahar pudra |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :