Statistics:
Visits: 1,216 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Suc de zmeura
Q: | Intreaba despre Suc de zmeura |
Sucul de zmeura se poate prepara din fructe de padure sau de gradina. Sucul obtinut din zmeura de padure este mult mai aromat si are o culoare mai inchisa, rubinie.
Pentru prepararea sucului, se alege zmeura bine coapta, se curata de codite si se aseaza intr-o strecuratoare sub robinet, trecandu-le printr-un jet de apa.
Fructele scurse bine de apa se introduc intr-un vas, se zdrobesc bine cu o lingura de lemn, apoi se aseaza intr-un tifon dublu sa se scurga sucul.
Zeama obtinuta se lasa 1/2 ora sa se limpezeasca, apoi se toarna intr-un vas in care se adauga la un litru de suc, 250 g zahar si , se aseaza vasul pe foc, amestecand bine cu o lingura de lemn pana cand zaharul este complet dizolvat.
Se lasa sucul sa se raceasca, se toarna in sticle, se astupa cu dopuri noi si se sterilizeaza procedand ca si la sucul de capsune.
Pentru prepararea sucului, se alege zmeura bine coapta, se curata de codite si se aseaza intr-o strecuratoare sub robinet, trecandu-le printr-un jet de apa.
Fructele scurse bine de apa se introduc intr-un vas, se zdrobesc bine cu o lingura de lemn, apoi se aseaza intr-un tifon dublu sa se scurga sucul.
Zeama obtinuta se lasa 1/2 ora sa se limpezeasca, apoi se toarna intr-un vas in care se adauga la un litru de suc, 250 g zahar si , se aseaza vasul pe foc, amestecand bine cu o lingura de lemn pana cand zaharul este complet dizolvat.
Se lasa sucul sa se raceasca, se toarna in sticle, se astupa cu dopuri noi si se sterilizeaza procedand ca si la sucul de capsune.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :