Statistics:
Visits: 1,144 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta pentru sufleul de conopida
Q: | Intreaba despre O reteta pentru sufleul de conopida |
Ingrediente
1 conopida de marime potrivita, 200 g branza sau cascaval, 250 g smantana, 2 linguri faina, 100 g unt, 3 oua, sare.
Mod de preparare
Se curata conopida de frunzulite si se desface in buchetele. Se lasa in apa cu sare jumatate de ora ca sa se inlature astfel eventualii viermisori, apoi se scoate si se introduce intr-un vas cu apa clocotita si sare.
Cand conopida este bine fiarta, se toarna intr-o strecuratoare ca sa se scurga bine de apa. Se amesteca apoi cu sosul pregatit dupa indicatiile date la sufleul de dovlecei, iar la sfarsit, se adauga albusurile batute spuma.
Se toarna in forma unsa si tapetata cu pesmet si se introduce in cuptor unde se lasa 30—35 minute pana ce se rumeneste frumos.
1 conopida de marime potrivita, 200 g branza sau cascaval, 250 g smantana, 2 linguri faina, 100 g unt, 3 oua, sare.
Mod de preparare
Se curata conopida de frunzulite si se desface in buchetele. Se lasa in apa cu sare jumatate de ora ca sa se inlature astfel eventualii viermisori, apoi se scoate si se introduce intr-un vas cu apa clocotita si sare.
Cand conopida este bine fiarta, se toarna intr-o strecuratoare ca sa se scurga bine de apa. Se amesteca apoi cu sosul pregatit dupa indicatiile date la sufleul de dovlecei, iar la sfarsit, se adauga albusurile batute spuma.
Se toarna in forma unsa si tapetata cu pesmet si se introduce in cuptor unde se lasa 30—35 minute pana ce se rumeneste frumos.
Tag-uri: sufleu, conopida, sufleu de conopida |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :