FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,131
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Suc din floare de soc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Suc din floare de soc

 Q:   Intreaba despre Suc din floare de soc       
Suc din floare de socSe aleg 6—8 flori de soc proaspete sau uscate. Se spala bine un borcan de 10 litri si se lasa sa se zvante. Cand borcanul este bine uscat, se aseaza florile, 1 kg zahar, un paharel mic (de tuica) cu otet sau o lingurita sare de lamaie si o lamaie taiata in felii subtiri.

Pe deasupra se toarna 10 litri apa si se amesteca bine cu o lingura de lemn. Se acopera borcanul cu un tifon dublu si se aseaza intr-o camera calda (bucatarie) la o temperatura de circa 25°C.

Borcanul se lasa astfel nemiscat 6—8 zile, dupa care se strecoara lichidul printr-un tifon dublu si se toarna in sticle, lasandu-le descoperite cateva zile pana cand sucul se limpezeste si nu se mai formeaza deasupra basicute.

Se inchid sticlele cu dopuri noi care au fost fierte si se aseaza la un loc rece, circa doua saptamani, dupa care sucul este gata si se poate consuma. Cine doreste sa pastreze sucul mai mult timp, dupa doua saptamani sticlele se pot steriliza (prima zi 30 minute, iar a doua zi numai 15 minute).

Dupa ce sticlele s-au racit, se acopera dopurile cu capsule, smoala sau parafina si se pastreaza la rece.


Tag-uri: floare de soc, soc, suc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :