Statistics:
Visits: 1,200 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Conservarea dovleceilor in floare
Q: | Intreaba despre Conservarea dovleceilor in floare |
Se aleg dovlecei foarte tineri, proaspeti si mici, in asa fel incat sa incapa in borcane de 1 kg (vertical), ramanand un spatiu gol de 3 cm din margine. Se rad usor indepartand numai pielita si se oparesc 3—4 minute.
Se scot, se lasa sa se raceasca si se aseaza in borcane unul langa altul, apoi se toarna deasupra apa in care au fost opariti. Se inchid borcanele, se sterilizeaza, in prima zi 25—30 minute, iar a doua zi numai 10 minute.
Din dovleceii astfel conservati se pot prepara sufleuri, soteuri sau diferite mancaruri.
Se scot, se lasa sa se raceasca si se aseaza in borcane unul langa altul, apoi se toarna deasupra apa in care au fost opariti. Se inchid borcanele, se sterilizeaza, in prima zi 25—30 minute, iar a doua zi numai 10 minute.
Din dovleceii astfel conservati se pot prepara sufleuri, soteuri sau diferite mancaruri.
Tag-uri: dovlecei, conservare, dovlecei in floare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :