Statistics:
Visits: 4,155 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pastrarea verzei pentru iarna
Q: | Intreaba despre Pastrarea verzei pentru iarna |
Varza se alege cu 3—4 frunze verzi care sa imbrace bine capatana, iar cotorul se lasa lung de 3—4 cm de la ultima frunza. Verzele se aseaza pe rafturi avand mici distante intre ele sau se pastreaza tot atat de bine si atarnate.
Peste catva timp se controleaza si, cand frunzele de deasupra incep sa putrezeasca, se anlatura.
Cine are o curte sau o mica gradina langa casa, poate pastra varza angropata:
se sapa un sunt adanc de 30—40 cm in care se aseaza verzele (cu cotorul in pamant), cu mici distante intre ele, dupa care se acopera cu pamant.
In felul acesta varza se pastreaza perfect pana in lunile martie, aprilie cand capatana devine alba si indesata.
Peste catva timp se controleaza si, cand frunzele de deasupra incep sa putrezeasca, se anlatura.
Cine are o curte sau o mica gradina langa casa, poate pastra varza angropata:
se sapa un sunt adanc de 30—40 cm in care se aseaza verzele (cu cotorul in pamant), cu mici distante intre ele, dupa care se acopera cu pamant.
In felul acesta varza se pastreaza perfect pana in lunile martie, aprilie cand capatana devine alba si indesata.
Tag-uri: varza, pastrarea verzei, iarna |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :