FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 965
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre O reteta pentru ciorba de potroace

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

O reteta pentru ciorba de potroace

 Q:   Intreaba despre O reteta pentru ciorba de potroace       
O reteta pentru ciorba de potroaceIngrediente

Maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari, 2—3 oase de vaca, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, pastarnac, 1/2 telina, 2 linguri orez, 1 litru zeama de varza, patrunjel, leustean, sare, 1,5-2 1 apa.

Mod de preparare

Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala cu apa pe foc, unde se lasa sa fiarba 6 ora, dupa care se strecoara. Se spala bucatile de pasare, se controleaza sa nu ramana tulei sau puf, se introduc in zeama in care au fiert oasele si se sareaza usor. Se aseaza vasul pe foc, se inlatura spuma de cateva ori pana ce nu se mai formeaza si se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fin.

Se lasa sa fiarba la foc potrivit, in oala acoperita. Cand carnea este fiarta se pune zeama de varza, care a fost fiarta separat si spumata. Daca ciorba clocoteste, se adauga orezul fiert si clatit in apa rece si dupa unul-doua clocote se retrage oala de pe foc. Se potriveste de sare si de acreala, iar pe deasupra se presara leusteanul si patrunjelul tocate fin.


Tag-uri: ciorba de potroace, pasare, oase de vaca



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 24 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :