Statistics:
Visits: 1,132 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura de vaca cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Friptura de vaca cu sos de smantana |
Ingreriente:
Carne de vacă 1 kg, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ulei 75 g, bulion de tomate 100 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă (pulpă) se sărează ÅŸi se lasă să stea 30 min. Ceapa se taie feliuÅ£e, se pune intr-o cratiţă cu ulei, se aÅŸează carnea peste ceapă ÅŸi se dă cratiÅ£a la foc. Se rumeneÅŸte carnea pe toate părÅ£ile, se stinge cu bulion de tomate, desfăcut în apă, se adaugă morcovii tăiaÅ£i rondele, piper boabe ÅŸi sare ÅŸi se lasă să fiarbă circa 90 min. Se scoate carnea din sos, se unge cu ulei, se aÅŸează într-o tavă ÅŸi se dă la cuptor pentru 60 min, ca să se rumenească. Sosul în care a fiert carnea se pasează ÅŸi se pune în sosieră. Carnea se taie felii subÅ£iri. La servit, la fiecare porÅ£ie, se pun 2-3 felii de friptură, o cantitate de sos ÅŸi o linÂgură de smântână. Se mănâncă cu piure de cartofi.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 1 kg, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ulei 75 g, bulion de tomate 100 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă (pulpă) se sărează ÅŸi se lasă să stea 30 min. Ceapa se taie feliuÅ£e, se pune intr-o cratiţă cu ulei, se aÅŸează carnea peste ceapă ÅŸi se dă cratiÅ£a la foc. Se rumeneÅŸte carnea pe toate părÅ£ile, se stinge cu bulion de tomate, desfăcut în apă, se adaugă morcovii tăiaÅ£i rondele, piper boabe ÅŸi sare ÅŸi se lasă să fiarbă circa 90 min. Se scoate carnea din sos, se unge cu ulei, se aÅŸează într-o tavă ÅŸi se dă la cuptor pentru 60 min, ca să se rumenească. Sosul în care a fiert carnea se pasează ÅŸi se pune în sosieră. Carnea se taie felii subÅ£iri. La servit, la fiecare porÅ£ie, se pun 2-3 felii de friptură, o cantitate de sos ÅŸi o linÂgură de smântână. Se mănâncă cu piure de cartofi.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: friptura, vaca, sos de smantana, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :