FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 819
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Aspic de gelatina

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Aspic de gelatina

 Q:   Intreaba despre Aspic de gelatina       
Aspic de gelatinaAcest aspic se prepara cu aceleasi cantitati ca si cel din reteta "Despre aspic", insa fara soric, care se inlocuieste cu gelatina.

Metoda de preparare este aceeasi, numai ca dupa ce oasele au fost fierte si strecuate, se adauga 100 g gelatina inmuiata mai intai intr-un vas cu apa rece. Se amesteca pe foc pana ce gelatina se dizolva, avand grija sa nu se prinda pe fundul vasului.

Se adauga sare, otet si vin in cantitatile aratate si se procedeaza mai departe dupa indicatiile date in reteta mentionata mai sus.

Aspicul se poate pastra mai mult timp, daca se toarna firebinte in borcane si se sterilizeaza procedand ca si la legumele sterilizate.


Tag-uri: aspic, gelatina, oase



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 24 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :