Statistics:
Visits: 828 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Aspic de gelatina
Q: | Intreaba despre Aspic de gelatina |
Acest aspic se prepara cu aceleasi cantitati ca si cel din reteta "Despre aspic", insa fara soric, care se inlocuieste cu gelatina.
Metoda de preparare este aceeasi, numai ca dupa ce oasele au fost fierte si strecuate, se adauga 100 g gelatina inmuiata mai intai intr-un vas cu apa rece. Se amesteca pe foc pana ce gelatina se dizolva, avand grija sa nu se prinda pe fundul vasului.
Se adauga sare, otet si vin in cantitatile aratate si se procedeaza mai departe dupa indicatiile date in reteta mentionata mai sus.
Aspicul se poate pastra mai mult timp, daca se toarna firebinte in borcane si se sterilizeaza procedand ca si la legumele sterilizate.
Metoda de preparare este aceeasi, numai ca dupa ce oasele au fost fierte si strecuate, se adauga 100 g gelatina inmuiata mai intai intr-un vas cu apa rece. Se amesteca pe foc pana ce gelatina se dizolva, avand grija sa nu se prinda pe fundul vasului.
Se adauga sare, otet si vin in cantitatile aratate si se procedeaza mai departe dupa indicatiile date in reteta mentionata mai sus.
Aspicul se poate pastra mai mult timp, daca se toarna firebinte in borcane si se sterilizeaza procedand ca si la legumele sterilizate.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :