Statistics:
Visits: 1,019 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ghiveci cu carne de vaca - de vara
Q: | Intreaba despre Ghiveci cu carne de vaca - de vara |
Ingreriente:
Carne de vacă 700 g, ulei 200 g, ceapă 200 g, bulion de tomate 100 g, morcovi 300 g, ţelină 200 g, cartofi 500 g, ardei graşi 200 g. varză dulce 300 g, dovlecei 300 g, bame proaspete 200 g, fasole verde 300 g, mazăre verde proaspătă 400 g, roşii 1 kg, vinete 600 g.
vimbru 1 fir, usturoi 30 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de ulei. În uleiul rămas de la prăjit se căleşte ceapa tocată mărunt. Se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adaugă bucăţile de carne şi se fierbe 2 ore. Morcovii, ţelina, cartofii, ardeii graşi, vinetele, varza albă şi dovleceii se taie cuburi, bamele se curăţă, fasolea verde se curăţă de aţe şi se rupe în bucăţi iar mazărea se curăţă. Se pun toate legumele într-o cratiţă, se adaugă cimbru, sare, usturoi tocat şi roşiile tăiate în două. Se pun deasupra bucăţile de carne, se toarnă peste ele sosul în care a fiert carnea şi restul de ulei şi se dă vasul la cuptor timp de 30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 700 g, ulei 200 g, ceapă 200 g, bulion de tomate 100 g, morcovi 300 g, ţelină 200 g, cartofi 500 g, ardei graşi 200 g. varză dulce 300 g, dovlecei 300 g, bame proaspete 200 g, fasole verde 300 g, mazăre verde proaspătă 400 g, roşii 1 kg, vinete 600 g.
vimbru 1 fir, usturoi 30 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de ulei. În uleiul rămas de la prăjit se căleşte ceapa tocată mărunt. Se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adaugă bucăţile de carne şi se fierbe 2 ore. Morcovii, ţelina, cartofii, ardeii graşi, vinetele, varza albă şi dovleceii se taie cuburi, bamele se curăţă, fasolea verde se curăţă de aţe şi se rupe în bucăţi iar mazărea se curăţă. Se pun toate legumele într-o cratiţă, se adaugă cimbru, sare, usturoi tocat şi roşiile tăiate în două. Se pun deasupra bucăţile de carne, se toarnă peste ele sosul în care a fiert carnea şi restul de ulei şi se dă vasul la cuptor timp de 30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: ghiveci, carne de vaca, legume, bame |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :