FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,344
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Fasole conservata in suc de rosii

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Fasole conservata in suc de rosii

 Q:   Intreaba despre Fasole conservata in suc de rosii       
Fasole conservata in suc de rosiiSe alege fasole tucara, verde sau grasa, foarte tanara si proaspata. Se curata, se spala si se lasa sa se zvante pe sita. Se opareste apoi in apa clocotita 4—5 minute si dupa ce s-a racit, se aseaza in borcane.

Fiecare borcan se umple cu suc de rosii proaspat, pregatit numai cu putin inainte si in care s-a adaugat sare (1/2 lingurita la 1 litru suc). Prima zi se sterilizeaza 35 minute, iar a doua zi 10—15 minute.

Deoarece la conservele in suc de rosii nu se mai foloseste apa in care se oparesc legumele si in care acestea isi lasa o parte din vitamine si saruri, se recomanda sa se opareasca in apa foarte putina sau mai bine sa se abureasca.

Aburirea se face asezand un vas cu putina apa pe foc (4—5 degete). Cand apa clocoteste, se introduc legumele in vas, legate intr-un tifon sau intr-o sita, observand sa nu ajunga pana in apa din oala, dupa care se acopera cu un capac.

Se lasa astfel legumele deasupra apei care clocoteste 15—20 minute, dupa care se scot si se aseaza in borcane sau sticle peste care se toarna sucul de rosii.


Tag-uri: suc de rosii, fasole, conservare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :