Statistics:
Visits: 1,745 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta pentru marmelada de visine
Q: | Intreaba despre O reteta pentru marmelada de visine |
Ingrediente
6 kg visine, 1,500 kg zahar.
Mod de preparare
Se aleg visine bine coapte, se indeparteaza cele stricate, se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Se indeparteaza samburii, apoi visinile se trec prin masina de tocat.
Pireul obtinut, se aseaza intr-un vas la foc mic, dupa care se trage la un foc iute. Cand incepe sa se ingroase, se adauga zaharul si se continua fierberea. Se amesteca continuu si cand a scazut suficient se incearca marmelada si daca este bine legata se ia de pe foc.
Aceasta marmelada trebuie sa fie foarte bine legata, deoarece visinile, fiind fructe zemoase, se mai lasa cand se raceste.
6 kg visine, 1,500 kg zahar.
Mod de preparare
Se aleg visine bine coapte, se indeparteaza cele stricate, se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Se indeparteaza samburii, apoi visinile se trec prin masina de tocat.
Pireul obtinut, se aseaza intr-un vas la foc mic, dupa care se trage la un foc iute. Cand incepe sa se ingroase, se adauga zaharul si se continua fierberea. Se amesteca continuu si cand a scazut suficient se incearca marmelada si daca este bine legata se ia de pe foc.
Aceasta marmelada trebuie sa fie foarte bine legata, deoarece visinile, fiind fructe zemoase, se mai lasa cand se raceste.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :