Statistics:
Visits: 1,044 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Creier de vaca a la grec
Q: | Intreaba despre Creier de vaca a la grec |
Ingreriente:
Creier 1 kg, morcovi 100 g, ţelină 50 g, ceapă 100 g, dafin 1 foaie, oţet 9° 20 ml, lămâie 200 g, ulei 100 g, sifon 300 ml, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Se lasă creierul să stea 2 ore în apă rece, ca să se dizolve sângele. Se fierbe zarzavatul de supă şi ceapa, se adaugă o foaie de dafin şi o lingură de oţet. Se curăţă creierul de pieliţă şi se fierbe împreună cu zarzavatul. După 20 min se scoate din vas, se lasă sa se răcească şi se taie felii. Din zeamă de lămâie, verdeaţă, ulei, sare, piper şi sifon se prepară un sos â la grec, care se toarnă peste creier.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Creier 1 kg, morcovi 100 g, ţelină 50 g, ceapă 100 g, dafin 1 foaie, oţet 9° 20 ml, lămâie 200 g, ulei 100 g, sifon 300 ml, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Se lasă creierul să stea 2 ore în apă rece, ca să se dizolve sângele. Se fierbe zarzavatul de supă şi ceapa, se adaugă o foaie de dafin şi o lingură de oţet. Se curăţă creierul de pieliţă şi se fierbe împreună cu zarzavatul. După 20 min se scoate din vas, se lasă sa se răcească şi se taie felii. Din zeamă de lămâie, verdeaţă, ulei, sare, piper şi sifon se prepară un sos â la grec, care se toarnă peste creier.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: creier de vaca, grec, legume, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :