Statistics:
Visits: 1,115 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gogosari taiati in sferturi
Q: | Intreaba despre Gogosari taiati in sferturi |
Dupa ce s-au ales gogosarii intregi pentru conservat si au ramas unii loviti sau patati, nu se arunca ci se pun la murat, taiati in sferturi.
Se scot cotoarele si semintele, se inlatura partile lovite, se spala, se taie in sferturi, apoi se lasa sa se scurga de apa.
Pentru 50 gogosari sunt necesare urmatoarele
: 1 litru otet de 9°, jumatate litru de apa,2 linguri sare, 100 g zahar, 1—2 linguri ulei, 2—3 foi dafin, boabe de piper. Se aseaza vasul cu otet pe foc sa fiarba.
In borcan se presara intai 1 pachet boabe de mustar si cateva frunze de visin peste care se aseaza gogosarii taiati in sferturi. Deasupra se pun frunze de telina si doua scandurele.
Se toarna otetul clocotit si se inchide imediat borcanul cu doua randuri de celofan. Se recomanda ca otetul sa intreaca gogosarii cu doua degete, deoarece cand se raceste, scade.
FamousWhy va doreste : Pofta Buna
Se scot cotoarele si semintele, se inlatura partile lovite, se spala, se taie in sferturi, apoi se lasa sa se scurga de apa.
Pentru 50 gogosari sunt necesare urmatoarele
: 1 litru otet de 9°, jumatate litru de apa,2 linguri sare, 100 g zahar, 1—2 linguri ulei, 2—3 foi dafin, boabe de piper. Se aseaza vasul cu otet pe foc sa fiarba.
In borcan se presara intai 1 pachet boabe de mustar si cateva frunze de visin peste care se aseaza gogosarii taiati in sferturi. Deasupra se pun frunze de telina si doua scandurele.
Se toarna otetul clocotit si se inchide imediat borcanul cu doua randuri de celofan. Se recomanda ca otetul sa intreaca gogosarii cu doua degete, deoarece cand se raceste, scade.
FamousWhy va doreste : Pofta Buna
Tag-uri: gogosari, conservare, sare, otet |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :