FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,107
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gogosari taiati in sferturi

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gogosari taiati in sferturi

 Q:   Intreaba despre Gogosari taiati in sferturi       
Gogosari taiati in sferturiDupa ce s-au ales gogosarii intregi pentru conservat si au ramas unii loviti sau patati, nu se arunca ci se pun la murat, taiati in sferturi.
Se scot cotoarele si semintele, se inlatura partile lovite, se spala, se taie in sferturi, apoi se lasa sa se scurga de apa.

Pentru 50 gogosari sunt necesare urmatoarele
: 1 litru otet de 9°, jumatate litru de apa,2 linguri sare, 100 g zahar, 1—2 linguri ulei, 2—3 foi dafin, boabe de piper. Se aseaza vasul cu otet pe foc sa fiarba.

In borcan se presara intai 1 pachet boabe de mustar si cateva frunze de visin peste care se aseaza gogosarii taiati in sferturi. Deasupra se pun frunze de telina si doua scandurele.

Se toarna otetul clocotit si se inchide imediat borcanul cu doua randuri de celofan. Se recomanda ca otetul sa intreaca gogosarii cu doua degete, deoarece cand se raceste, scade.

FamousWhy va doreste : Pofta Buna


Tag-uri: gogosari, conservare, sare, otet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :