Statistics:
Visits: 1,367 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulada cu crema de ciocolata
Q: | Intreaba despre Rulada cu crema de ciocolata |
Ingrediente
6 oua, 6 linguri zahar, 2 linguri faina, 1 lingura cacao, vanilie, 1 lingura nuci trecute prin masina.
Pentru crema sunt necesare 150 g unt, 150 g zahar pudra, 1 1/2 lingura ciocolata menaj rasa, 1 lingura rom.
Mod de preparare
Galbenusurile cu zaharul se freaca 15 minute impreuna cu vanilia tocata fin sau zahar vanilat. Se adauga apoi treptat faina, cacao si, la sfarsit, nucile. Cand aluatul este bine amestecat se incorporeaza albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina si se coace la un foc potrivit, 25 minute. Cand este gata se scoate pe planseta peste un servet ud si bine stors, se face sul cu servet cu tot si se lasa sa se raceasca.
Crema se prepara frecand untul cu zaharul pana ce devine ca o spuma, cand se adauga ciocolata si romul. Se desface sulul cu aluatul copt, se intinde crema pe toata suprafata, dupa care se ruleaza din nou, inlaturand servetul.
Se aseaza rulada pe o farfurie care se introduce in frigider. Dupa cateva ore,cand crema s-a intarit, se pudreaza cu zahar vanilat si se taie in felii, nu prea groase, care se aranjeaza frumos pe o farfurie.
FamousWhy va doreste : Pofta Buna!
6 oua, 6 linguri zahar, 2 linguri faina, 1 lingura cacao, vanilie, 1 lingura nuci trecute prin masina.
Pentru crema sunt necesare 150 g unt, 150 g zahar pudra, 1 1/2 lingura ciocolata menaj rasa, 1 lingura rom.
Mod de preparare
Galbenusurile cu zaharul se freaca 15 minute impreuna cu vanilia tocata fin sau zahar vanilat. Se adauga apoi treptat faina, cacao si, la sfarsit, nucile. Cand aluatul este bine amestecat se incorporeaza albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina si se coace la un foc potrivit, 25 minute. Cand este gata se scoate pe planseta peste un servet ud si bine stors, se face sul cu servet cu tot si se lasa sa se raceasca.
Crema se prepara frecand untul cu zaharul pana ce devine ca o spuma, cand se adauga ciocolata si romul. Se desface sulul cu aluatul copt, se intinde crema pe toata suprafata, dupa care se ruleaza din nou, inlaturand servetul.
Se aseaza rulada pe o farfurie care se introduce in frigider. Dupa cateva ore,cand crema s-a intarit, se pudreaza cu zahar vanilat si se taie in felii, nu prea groase, care se aranjeaza frumos pe o farfurie.
FamousWhy va doreste : Pofta Buna!
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :