Statistics:
Visits: 834 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot de vaca cu legume
Q: | Intreaba despre Antricot de vaca cu legume |
Ingreriente:
Antricot de vacă 750 g, ceapă 200 g, morcovi 300 g, mazăre (conservă) 350 g, fasole verde (conservă) 350 g, făină 25 g, cartofi 1,5 kg, ulei 150 g, smântână 250 g, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie felii lungi, câte una la o porţie, se bat puţin cu un batşniţel, se sărează şi se prăjesc în ulei, rumenindu-se pe ambele părţi. Se adaugă apă şi se lasă să fiarbă o oră sub capac. In uleiul rămas se căleşte făina şi ceapa tocată mărunt. Se stinge cu apă, se adaugă smântâna şi se lasă să fiarbă 15 min, apoi se adaugă antricoatele şi se fierb încă 10 min. Morcovii se taie cuburi şi se călesc în ulei, se pune puţină apă şi se fierb sub capac, până ce s-au muiat, se adaugă mazărea scursă de zeamă şi fasolea verde tăiată bucăţi şi se lasă pe foc încă circa 10 min. Cartofii se curăţă, se taie cuburi, se fierb in apă cu sare apoi se scurg. La servit, la fiecare porţie, se pune o felie de antricot, o cantitate de legume şi una de cartofi natur cât şi sos de smântână.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Antricot de vacă 750 g, ceapă 200 g, morcovi 300 g, mazăre (conservă) 350 g, fasole verde (conservă) 350 g, făină 25 g, cartofi 1,5 kg, ulei 150 g, smântână 250 g, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie felii lungi, câte una la o porţie, se bat puţin cu un batşniţel, se sărează şi se prăjesc în ulei, rumenindu-se pe ambele părţi. Se adaugă apă şi se lasă să fiarbă o oră sub capac. In uleiul rămas se căleşte făina şi ceapa tocată mărunt. Se stinge cu apă, se adaugă smântâna şi se lasă să fiarbă 15 min, apoi se adaugă antricoatele şi se fierb încă 10 min. Morcovii se taie cuburi şi se călesc în ulei, se pune puţină apă şi se fierb sub capac, până ce s-au muiat, se adaugă mazărea scursă de zeamă şi fasolea verde tăiată bucăţi şi se lasă pe foc încă circa 10 min. Cartofii se curăţă, se taie cuburi, se fierb in apă cu sare apoi se scurg. La servit, la fiecare porţie, se pune o felie de antricot, o cantitate de legume şi una de cartofi natur cât şi sos de smântână.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :