FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,001
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Suc de caise

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Suc de caise

 Q:   Intreaba despre Suc de caise       
Suc de caiseFructele se aleg bine coapte, se recomanda chiar sa fie moi, dar sanatoase. Se spala, se scurg de apa, se inlatura samburii, apoi se introduc intr-un vas cu apa clocotita unde se lasa 8—10 minute (250 ml apa la 1 kg fructe). Se scot caisele si se trec printr-o sita deasa, obtinand astfel un pireu.

Separat se perpara un sirop din apa in care au fost oparite caisele la care se adauga o cantitate de zahar egala cu jumatate din greutatea pireului. Siropul se fierbe 10—15 minute, apoi se filtreaza printr-un tifon dublu si se toarna fierbinte in pireu.

Se amesteca bine dupa care se toarna sucul obtinut in sticle. Timpul de sterilizare este de 20 minute pentru sticlele de o jumatate de litru si 25—30 minute pentru cele de un litru.


Tag-uri: suc, caise, suc de caise



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :