Statistics:
Visits: 831 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot de vaca cu galuste
Q: | Intreaba despre Antricot de vaca cu galuste |
Ingreriente:
Antricot de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 500 g, ardei graşi 150 g, morcovi 200 g, bulion de tomate 100 g, făină 300 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, sare.
Cum se prepară:
Antricoatele se taie felii lungi, câte unul la o porÅ£ie, se bat uÅŸor cu un batÅŸniÅ£el, se sărează ÅŸi se prăjesc în ulei, rumenindu-se pe ambele părÅ£i. Ceapa se toacă mărunt, se prăjeÅŸte în ulei, se stinge cu bulion subÅ£iat cu apă, se adaugă antricoatele, ardeii graÅŸi tăiaÅ£i julien ÅŸi morcovii tăiaÅ£i feliuÅ£e. Se potriveÅŸte gustul de sare ÅŸi se lasă să fiarbă circa 60 min. Uleiul rămas se amestecă cu apă fierbinte ÅŸi cu făina. Se adaugă ouăle ÅŸi se omogenizează bine. Din această pastă se iau cu o linguriţă buÂcăţi ÅŸi se fierb în apă cu sare. Se strecoară ÅŸi se trec printr-un jet de apă rece. La servit, la fiecare porÅ£ie, se pune o felie de carne ÅŸi o cantitate de găluÅŸte. Se toarnă pe deasupra sos ÅŸi se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Antricot de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 500 g, ardei graşi 150 g, morcovi 200 g, bulion de tomate 100 g, făină 300 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, sare.
Cum se prepară:
Antricoatele se taie felii lungi, câte unul la o porÅ£ie, se bat uÅŸor cu un batÅŸniÅ£el, se sărează ÅŸi se prăjesc în ulei, rumenindu-se pe ambele părÅ£i. Ceapa se toacă mărunt, se prăjeÅŸte în ulei, se stinge cu bulion subÅ£iat cu apă, se adaugă antricoatele, ardeii graÅŸi tăiaÅ£i julien ÅŸi morcovii tăiaÅ£i feliuÅ£e. Se potriveÅŸte gustul de sare ÅŸi se lasă să fiarbă circa 60 min. Uleiul rămas se amestecă cu apă fierbinte ÅŸi cu făina. Se adaugă ouăle ÅŸi se omogenizează bine. Din această pastă se iau cu o linguriţă buÂcăţi ÅŸi se fierb în apă cu sare. Se strecoară ÅŸi se trec printr-un jet de apă rece. La servit, la fiecare porÅ£ie, se pune o felie de carne ÅŸi o cantitate de găluÅŸte. Se toarnă pe deasupra sos ÅŸi se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :