Statistics:
Visits: 837 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot de vaca cu galuste
Q: | Intreaba despre Antricot de vaca cu galuste |
Ingreriente:
Antricot de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 500 g, ardei graşi 150 g, morcovi 200 g, bulion de tomate 100 g, făină 300 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, sare.
Cum se prepară:
Antricoatele se taie felii lungi, câte unul la o porţie, se bat uşor cu un batşniţel, se sărează şi se prăjesc în ulei, rumenindu-se pe ambele părţi. Ceapa se toacă mărunt, se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adaugă antricoatele, ardeii graşi tăiaţi julien şi morcovii tăiaţi feliuţe. Se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă circa 60 min. Uleiul rămas se amestecă cu apă fierbinte şi cu făina. Se adaugă ouăle şi se omogenizează bine. Din această pastă se iau cu o linguriţă bucăţi şi se fierb în apă cu sare. Se strecoară şi se trec printr-un jet de apă rece. La servit, la fiecare porţie, se pune o felie de carne şi o cantitate de găluşte. Se toarnă pe deasupra sos şi se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Antricot de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 500 g, ardei graşi 150 g, morcovi 200 g, bulion de tomate 100 g, făină 300 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, sare.
Cum se prepară:
Antricoatele se taie felii lungi, câte unul la o porţie, se bat uşor cu un batşniţel, se sărează şi se prăjesc în ulei, rumenindu-se pe ambele părţi. Ceapa se toacă mărunt, se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adaugă antricoatele, ardeii graşi tăiaţi julien şi morcovii tăiaţi feliuţe. Se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă circa 60 min. Uleiul rămas se amestecă cu apă fierbinte şi cu făina. Se adaugă ouăle şi se omogenizează bine. Din această pastă se iau cu o linguriţă bucăţi şi se fierb în apă cu sare. Se strecoară şi se trec printr-un jet de apă rece. La servit, la fiecare porţie, se pune o felie de carne şi o cantitate de găluşte. Se toarnă pe deasupra sos şi se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :