FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,059
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Suc de capsune

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Suc de capsune

 Q:   Intreaba despre Suc de capsune       
Suc de capsuneSe aleg fructe bine coapte, sanatoase, se curata de codite si frunzulite si se aseaza intr-o sita sau strecuratoare. Se trec apoi repede sub un jet de apa si se lasa sa se scurga.

Se aseaza zvantate intr-un vas si se zdrobesc cu o lingura de lemn, dupa care se strecoara printr-un tifon dublu. Se masoara sucul obtinut si pentru fiecare litru, se adauga 300 g zahar si o ceasca de apa.

Zaharul si apa se aseaza intr-un vas pe marginea masinii unde se lasa pana ce se dizolva complet, amestecand din timp in timp cu o lingura de lemn. Cand s-a topit, se ia vasul de pe foc si se amesteca cu sucul.

Se umplu apoi sticlele, se inchid cu dopuri noi (fierte) si se aseaza la sterilizat. Timpul de sterilizare este de 15 minute pentru sticlele de o jumatate de litru si 20 minute pentru cele de 1 litru.


Tag-uri: capsune, suc, strecuratoare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :