Statistics:
Visits: 1,059 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Suc de capsune
Q: | Intreaba despre Suc de capsune |
Se aleg fructe bine coapte, sanatoase, se curata de codite si frunzulite si se aseaza intr-o sita sau strecuratoare. Se trec apoi repede sub un jet de apa si se lasa sa se scurga.
Se aseaza zvantate intr-un vas si se zdrobesc cu o lingura de lemn, dupa care se strecoara printr-un tifon dublu. Se masoara sucul obtinut si pentru fiecare litru, se adauga 300 g zahar si o ceasca de apa.
Zaharul si apa se aseaza intr-un vas pe marginea masinii unde se lasa pana ce se dizolva complet, amestecand din timp in timp cu o lingura de lemn. Cand s-a topit, se ia vasul de pe foc si se amesteca cu sucul.
Se umplu apoi sticlele, se inchid cu dopuri noi (fierte) si se aseaza la sterilizat. Timpul de sterilizare este de 15 minute pentru sticlele de o jumatate de litru si 20 minute pentru cele de 1 litru.
Se aseaza zvantate intr-un vas si se zdrobesc cu o lingura de lemn, dupa care se strecoara printr-un tifon dublu. Se masoara sucul obtinut si pentru fiecare litru, se adauga 300 g zahar si o ceasca de apa.
Zaharul si apa se aseaza intr-un vas pe marginea masinii unde se lasa pana ce se dizolva complet, amestecand din timp in timp cu o lingura de lemn. Cand s-a topit, se ia vasul de pe foc si se amesteca cu sucul.
Se umplu apoi sticlele, se inchid cu dopuri noi (fierte) si se aseaza la sterilizat. Timpul de sterilizare este de 15 minute pentru sticlele de o jumatate de litru si 20 minute pentru cele de 1 litru.
Tag-uri: capsune, suc, strecuratoare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :