Statistics:
Visits: 1,137 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta pentru placinte cu branza
Q: | Intreaba despre O reteta pentru placinte cu branza |
Ingrediente
200 g unt sau margarina, 200 g smantana, 250 g faina, 1/2 lingurita sare.
Mod de preparare
Se amesteca toate impreuna si se formeaza un aluat care se lasa la rece 3—4 ore sau o zi. Umplutura se prepara din 350 g branza de vaci, 3 oua si putina sare.
Se intinde o foaie groasa de 5—6 mm. Pe o jumatate din foaie se marcheaza cu un pahar cercuri fara sa se taie, pentru a se indica locul unde se aseaza umplutura.
Se freaca branza cu ouale si sarea si cu o lingurita se pun gramajoare de branza in mijlocul fiecarui cerc. Se indoaie cealalta jumatate foaie de aluat, astfel ca sa se acopere fiecare gramajoara si se taie apasand bine paharul.
Se unge o tava cu grasime, se presara faina si se aseaza placintelele una langa alta. Se ung deasupra cu galbenus de ou si se introduce tava in cuptor. Cand sunt frumos rumenite, sunt gata si se servesc calde.
200 g unt sau margarina, 200 g smantana, 250 g faina, 1/2 lingurita sare.
Mod de preparare
Se amesteca toate impreuna si se formeaza un aluat care se lasa la rece 3—4 ore sau o zi. Umplutura se prepara din 350 g branza de vaci, 3 oua si putina sare.
Se intinde o foaie groasa de 5—6 mm. Pe o jumatate din foaie se marcheaza cu un pahar cercuri fara sa se taie, pentru a se indica locul unde se aseaza umplutura.
Se freaca branza cu ouale si sarea si cu o lingurita se pun gramajoare de branza in mijlocul fiecarui cerc. Se indoaie cealalta jumatate foaie de aluat, astfel ca sa se acopere fiecare gramajoara si se taie apasand bine paharul.
Se unge o tava cu grasime, se presara faina si se aseaza placintelele una langa alta. Se ung deasupra cu galbenus de ou si se introduce tava in cuptor. Cand sunt frumos rumenite, sunt gata si se servesc calde.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :