FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,141
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Legume asortate in otet

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Legume asortate in otet

 Q:   Intreaba despre Legume asortate in otet       
Legume asortate in otetSe aleg legume in cantitati egale dupa cum urmeaza ; gogonele mici, castraveti foarte mici (daca sunt mai mari se taie in doua sau in trei bucati), arpagic, buchetele de conopida, morcovi curatati si taiati rondele, ardei galbeni taiati in suvite. Se spala legumele, se lasa sa se scurga si se aseaza amestecate in borcane de marime potrivita (1,5—2 litri).

Se prepara otetul la un litru otet de 9° un litru apa, iar la un litru lichid 30 g sare, o lingura zahar si cateva boabe de piper. Cand otetul clocoteste, se toarna in borcane care au fost asezate pe doua lame de cutit pentru a nu se sparge.

Se inchid borcanele cu doua randuri de celofan si dupa ce s-au racit, se aseaza la pastrat.


Tag-uri: legume asortate, otet, castraveti



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :