Statistics:
Visits: 857 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de spanac sau stevie
Q: | Intreaba despre Supa de spanac sau stevie |
Ingrediente
350-400 g spanac, 60 g unt sau untdelemn, 1 ceapa, 1/2 lingura faina, 1/2 pahar lapte, 1 ou, sare, 1,5-2 1 apa.
Mod de preparare
Se curata spanacul, se spala bine in mai multe ape, apoi se opareste in apa clocotita cu sare si se strecoara. Se aseaza intr-un vas grasimea, ceapa tocata marunit si cand acestea s-au inmuiat se adauga faina.
Se amesteca bine si se stinge cu cateva linguri de apa calda lasand sa mai fiarba 10-15 minute. Sosul obtinut se trece prin sita intr-o oala, se adauga spanacul tocat marunt si restul de apa clocotita.
Se lasa sa mai fiarba 15-20 minute. Se drege cu laptele caldut in care s-a amestecat galbenusul de ou. Se serveste la masa cu pateuri cu branza sau cu saleuri.
350-400 g spanac, 60 g unt sau untdelemn, 1 ceapa, 1/2 lingura faina, 1/2 pahar lapte, 1 ou, sare, 1,5-2 1 apa.
Mod de preparare
Se curata spanacul, se spala bine in mai multe ape, apoi se opareste in apa clocotita cu sare si se strecoara. Se aseaza intr-un vas grasimea, ceapa tocata marunit si cand acestea s-au inmuiat se adauga faina.
Se amesteca bine si se stinge cu cateva linguri de apa calda lasand sa mai fiarba 10-15 minute. Sosul obtinut se trece prin sita intr-o oala, se adauga spanacul tocat marunt si restul de apa clocotita.
Se lasa sa mai fiarba 15-20 minute. Se drege cu laptele caldut in care s-a amestecat galbenusul de ou. Se serveste la masa cu pateuri cu branza sau cu saleuri.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :