Statistics:
Visits: 1,279 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chec cu stafide si nuci
Q: | Intreaba despre Chec cu stafide si nuci |
Ingrediente
1 borcan mic de iaurt, 50 g unt sau margarina, 1/2 ceasca ulei (de cafea), 300 g faina, 250 g zahar, 2 oua, 1 praf de copt, vanilie, coaja de lamaie, 50 g stafide, 50 g nuci.
Mod de preparare
Se freaca zaharul cu untul sau margarina, se adauga ouale intregi, apoi putin cate putin uleiul ca la maioneza.
Se dizolva praful de copt intr-o lingurita de iaurt si se pune in compozitie odata cu iaurtul din borcan, apoi treptat faina.
Se adauga nucile taiate marunt si stafidele curatate. Cand totul este bine amestecat ,se toarna compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt si presarata cu faina.
Se coace la un foc tare la inceput 10 minute, apoi la un foc potrivit.
1 borcan mic de iaurt, 50 g unt sau margarina, 1/2 ceasca ulei (de cafea), 300 g faina, 250 g zahar, 2 oua, 1 praf de copt, vanilie, coaja de lamaie, 50 g stafide, 50 g nuci.
Mod de preparare
Se freaca zaharul cu untul sau margarina, se adauga ouale intregi, apoi putin cate putin uleiul ca la maioneza.
Se dizolva praful de copt intr-o lingurita de iaurt si se pune in compozitie odata cu iaurtul din borcan, apoi treptat faina.
Se adauga nucile taiate marunt si stafidele curatate. Cand totul este bine amestecat ,se toarna compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt si presarata cu faina.
Se coace la un foc tare la inceput 10 minute, apoi la un foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :