FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,010
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Iepure cu sos vanatoresc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Iepure cu sos vanatoresc

 Q:   Intreaba despre Iepure cu sos vanatoresc       
Iepure cu sos vanatorescIngrediente:

Carne de iepure 1 kg, slănina afumată 50 g, ulei 100 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, vin 200 ml, oţet 9° 25 ml, dafin 2 foi, cimbru 1 fir, piper, sare.

Mod de preparare:

Carnea de iepure se împănează cu slănină, se sărează şi se lasă să stea o oră. Se aşează apoi într-o tavă împreună cu legumele tăiate felii şi 50 g ulei, se dă tava la cuptor la un foc potrivii, stropindu-se friptura din cand în cand cu sosul format. Cand este gata, se scoate carnea din tavă, se pasează sosul şi legumele şi se aşează carnea în sos. In restul de ulei se căleşte făina, se stinge cu bulion, apă, vin şi oţet, se lasă să fiarbă 20 min., se strecoară printr-o etamină şi se adaugă la carne, împreună cu cimbrul, foile de dafin, sarea şi piperul şi se mai fierb 10 min. Se taie carnea felii subţiri şi se serveşte cu garnituri din paste făinoase, sau găluşte şi sos.


Tag-uri: vanat, morcovi, cimbru, dafin



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :