Statistics:
Visits: 1,234 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ghiveci consevat in suc de rosii
Q: | Intreaba despre Ghiveci consevat in suc de rosii |
Se aleg legume pentru ghiveci din cele ce nu se gasesc in timpul iernii cum sunt: bame, fasole verde, mazare, dovlecei, ardei grasi, conopida, patlagele vinete, patlagele rosii.
Cartofii, morcovii, pastarnacul, telina se pot adauga iarna cand se pregateste ghiveciul. Dupa ce toate legumele au fost curatate, spalate si oparite, dupa indicatiile date la fiecare leguma in parte, se aseaza in borcane, in proportii egale, avand grija sa se puna la fiecare borcan cate o rosie.
Se toarna apoi sucul de rosii, acoperind legumele cu 1—2 cm si lasand un spatiu gol pana la marginea borcanului.
Se sterilizeaza in prima zi 30 minute si a doua zi 10—15 minute.
Cartofii, morcovii, pastarnacul, telina se pot adauga iarna cand se pregateste ghiveciul. Dupa ce toate legumele au fost curatate, spalate si oparite, dupa indicatiile date la fiecare leguma in parte, se aseaza in borcane, in proportii egale, avand grija sa se puna la fiecare borcan cate o rosie.
Se toarna apoi sucul de rosii, acoperind legumele cu 1—2 cm si lasand un spatiu gol pana la marginea borcanului.
Se sterilizeaza in prima zi 30 minute si a doua zi 10—15 minute.
Tag-uri: ghiveci, suc de rosii, conservare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :