FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,130
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ghiveci consevat in suc de rosii

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ghiveci consevat in suc de rosii

 Q:   Intreaba despre Ghiveci consevat in suc de rosii       
Ghiveci consevat in suc de rosiiSe aleg legume pentru ghiveci din cele ce nu se gasesc in timpul iernii cum sunt: bame, fasole verde, mazare, dovlecei, ardei grasi, conopida, patlagele vinete, patlagele rosii.

Cartofii, morcovii, pastarnacul, telina se pot adauga iarna cand se pregateste ghiveciul. Dupa ce toate legumele au fost curatate, spalate si oparite, dupa indicatiile date la fiecare leguma in parte, se aseaza in borcane, in proportii egale, avand grija sa se puna la fiecare borcan cate o rosie.

Se toarna apoi sucul de rosii, acoperind legumele cu 1—2 cm si lasand un spatiu gol pana la marginea borcanului.

Se sterilizeaza in prima zi 30 minute si a doua zi 10—15 minute.


Tag-uri: ghiveci, suc de rosii, conservare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :