Statistics:
Visits: 1,553 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Limba de vaca cu stafide si masline
Q: | Intreaba despre Limba de vaca cu stafide si masline |
Ingreriente:
Limbă de vacă 1-1,5 kg, ulei 125 g, făină 50 g, vin roşu 100 ml, stafide 75 g, măsline 150 g, zahăr 40 g, bulion de tomate 50 g, lămâie 150 g, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă limba, se opăreşte bine, se spală din nou şi se fierbe în apă cu sare. După ce a fiert, se curăţă de pieliţă şi se taie felii subţiri. Se pune la fiert o cantitate de 300 ml zeamă în care a fiert limba, se adaugă făina desfăcută în ulei rece, vinul, bulionul, zahărul, stafidele şi măslinele tăiate felii. După ce au fiert circa 10 min, se pun în sos feliile de limbă şi se mai fierb împreună câteva minute. Se potriveşte încă odată gustul cu sare şi zeamă de lămâie. Se aşează pe deasupra felii de lămâie curăţate de coajă şi se dă vasul la cuptor timp de 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Limbă de vacă 1-1,5 kg, ulei 125 g, făină 50 g, vin roşu 100 ml, stafide 75 g, măsline 150 g, zahăr 40 g, bulion de tomate 50 g, lămâie 150 g, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă limba, se opăreşte bine, se spală din nou şi se fierbe în apă cu sare. După ce a fiert, se curăţă de pieliţă şi se taie felii subţiri. Se pune la fiert o cantitate de 300 ml zeamă în care a fiert limba, se adaugă făina desfăcută în ulei rece, vinul, bulionul, zahărul, stafidele şi măslinele tăiate felii. După ce au fiert circa 10 min, se pun în sos feliile de limbă şi se mai fierb împreună câteva minute. Se potriveşte încă odată gustul cu sare şi zeamă de lămâie. Se aşează pe deasupra felii de lămâie curăţate de coajă şi se dă vasul la cuptor timp de 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: limba de vaca, stafide, masline, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :