Statistics:
Visits: 792 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot de vaca umplut cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Antricot de vaca umplut cu ciuperci |
Ingreriente:
Antricot de vacă 750 g, costiţă afumată 50 g, ciuperci (conservă) 200 g, ceapă 150 g, făină 75 g, smântână 400 g, ulei 150 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie în felii lungi, care se bat bine cu un batÅŸniÅ£el ÅŸi se sărează. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei. Se adaugă ciupercile tăiate julîen ÅŸi se călesc împreună, sub capac, circa 15 min. Se condimentează cu sare ÅŸi piper. CostiÅ£a afumată se taie felii subÅ£iri ÅŸi se amestecă cu ceapa ÅŸi ciuperÂcile. Această compoziÅ£ie se repartizează pe antricoate, se ruleaÂză, se fixează cu scobitori, se dau rulourile prin făină, se prăjesc in ulei pe toate părÅ£ile ÅŸi se scot pe un platou. ÃŽn uleiul rămas se desfac restul de făină, se stinge cu apă, se aÅŸează rulourile în sos ÅŸi se fierb înăbuÅŸit timp de circa 2 ore. Când carnea este fiartă, se scot scobitorile, se adaugă smântâna ÅŸi se mai potriÂveÅŸte odată gustul de sare. La servit se presară cu verdeaţă toÂată. Se maniacă de regulă cu cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Antricot de vacă 750 g, costiţă afumată 50 g, ciuperci (conservă) 200 g, ceapă 150 g, făină 75 g, smântână 400 g, ulei 150 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie în felii lungi, care se bat bine cu un batÅŸniÅ£el ÅŸi se sărează. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei. Se adaugă ciupercile tăiate julîen ÅŸi se călesc împreună, sub capac, circa 15 min. Se condimentează cu sare ÅŸi piper. CostiÅ£a afumată se taie felii subÅ£iri ÅŸi se amestecă cu ceapa ÅŸi ciuperÂcile. Această compoziÅ£ie se repartizează pe antricoate, se ruleaÂză, se fixează cu scobitori, se dau rulourile prin făină, se prăjesc in ulei pe toate părÅ£ile ÅŸi se scot pe un platou. ÃŽn uleiul rămas se desfac restul de făină, se stinge cu apă, se aÅŸează rulourile în sos ÅŸi se fierb înăbuÅŸit timp de circa 2 ore. Când carnea este fiartă, se scot scobitorile, se adaugă smântâna ÅŸi se mai potriÂveÅŸte odată gustul de sare. La servit se presară cu verdeaţă toÂată. Se maniacă de regulă cu cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: antricot, vaca, ciuperci, costita afumata, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :