Statistics:
Visits: 1,148 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Castravetii murati dietetic
Q: | Intreaba despre Castravetii murati dietetic |
Ingrediente
50 castraveti de marime potrivita, 2 felii de paine neagra 20 g drojdie de bere, hrean, marar uscat cu floare, cimbru, usturoi.
Mod de preparare
Se spala castravetii, se scurg bine de apa, apoi se aseaza intr-un borcan pana la jumatate din inaltimea lui. Printre castraveti se presara catei de usturoi si bucatele de hrean.
Se taie doua felii de paine neagra, se infasoara intr-un tifon si se aseaza peste castraveti, apoi se continua aranjarea castravetilor pana ce se umple borcanul. Deasupra se pun crengute de marar cu floare, catei de usturoi, cimbru si hrean.
Se aseaza pe masina un vas cu apa si cand clocoteste, se da jos, se lasa sa se raceasca, apoi se toarna in borcan peste castraveti. Se inchide borcanul cu doua randuri de celofan. Dupa 2—3 zile castravetii se pritocesc procedand ca si la castravetii murati pentru consumul imediat.
50 castraveti de marime potrivita, 2 felii de paine neagra 20 g drojdie de bere, hrean, marar uscat cu floare, cimbru, usturoi.
Mod de preparare
Se spala castravetii, se scurg bine de apa, apoi se aseaza intr-un borcan pana la jumatate din inaltimea lui. Printre castraveti se presara catei de usturoi si bucatele de hrean.
Se taie doua felii de paine neagra, se infasoara intr-un tifon si se aseaza peste castraveti, apoi se continua aranjarea castravetilor pana ce se umple borcanul. Deasupra se pun crengute de marar cu floare, catei de usturoi, cimbru si hrean.
Se aseaza pe masina un vas cu apa si cand clocoteste, se da jos, se lasa sa se raceasca, apoi se toarna in borcan peste castraveti. Se inchide borcanul cu doua randuri de celofan. Dupa 2—3 zile castravetii se pritocesc procedand ca si la castravetii murati pentru consumul imediat.
Tag-uri: castraveti, castraveti murati. paine neagra |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :