FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 783
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sos brun gelatinos

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sos brun gelatinos

 Q:   Intreaba despre Sos brun gelatinos       
Sos brun gelatinosIngrediente:

Unt 100 g, făină 100 g, supă de oase prăjite 500 ml, gelatină 30 g, vin negru 150 ml, sare.

Cum se prepara:

Se înfierbântă untul, se încorporează făina, se stinge cu supă de oase prăjite în cuptor, în care s-a dizolvat gelatina. Se adaugă sare şi vin roşu, se amestecă bine şi se lasă să dea în fiert, apoi se strecoară printr-o etamină. Se foloseşte de regulă la preparate de vânat.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sos brun, gelatina, vin negru, faina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :