Statistics:
Visits: 878 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Marmelada de caise fara coaja
Q: | Intreaba despre Marmelada de caise fara coaja |
Ingrediente
3 kg pireu de caise, 1 kg zahar
Mod de preparare
Caisele foarte bine coapte, se curata de partile stricate si se spala. Se rup in doua, se inlatura samburii, apoi se aseaza intr-un vas, la un foc slab, pana ce se inmoaie.
Cand s-au racit, se trec printr-o sita deasa, frecand bine cu o lingura de lemn, pana ce nu ramane pe sita decat pielitele. Pireul obtinut se cantareste pentru a sti ce cantitate de zahar trebuie adaugata la fiert. Se aseaza vasul cu pireul la un foc iuite, amestecand continuu ca sa nu se prinda de vas.
Cand incepe sa se ingroase marmelada, se adauga zaharul, socotind pentru , 3 kg pireu 1 kg zahar. Se amesteca fara intrerupere cu o lopatica de lemn si cand este bine legata, se trage de pe foc.
Marmelada calda se toarna in borcan.
3 kg pireu de caise, 1 kg zahar
Mod de preparare
Caisele foarte bine coapte, se curata de partile stricate si se spala. Se rup in doua, se inlatura samburii, apoi se aseaza intr-un vas, la un foc slab, pana ce se inmoaie.
Cand s-au racit, se trec printr-o sita deasa, frecand bine cu o lingura de lemn, pana ce nu ramane pe sita decat pielitele. Pireul obtinut se cantareste pentru a sti ce cantitate de zahar trebuie adaugata la fiert. Se aseaza vasul cu pireul la un foc iuite, amestecand continuu ca sa nu se prinda de vas.
Cand incepe sa se ingroase marmelada, se adauga zaharul, socotind pentru , 3 kg pireu 1 kg zahar. Se amesteca fara intrerupere cu o lopatica de lemn si cand este bine legata, se trage de pe foc.
Marmelada calda se toarna in borcan.
Tag-uri: caise fara coaja, marmelada, marmelada de caise |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :