FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,359
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Peste afumat, o alta reteta

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Peste afumat, o alta reteta

 Q:   Intreaba despre Peste afumat, o alta reteta       
Peste afumat, o alta retetaDupa ce se pregateste pestele asa cum s-a aratat in reteta "Peste sarat", se tine la sare 2—3 zile, dupa care se desareaza mai mult sau mai putin, dupa gust. Apoi se leaga bucati mari cu o sfoara sau se insira pe sfoara, se atarna pe bete si se afuma timp de 1—2 zile, la temperatura de 25—35°C. Daca este bine uscat poate fi pastrat mai mult timp.


Tag-uri: peste afumat, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :