Statistics:
Visits: 1,291 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Limba de vaca cu boia si usturoi
Q: | Intreaba despre Limba de vaca cu boia si usturoi |
Ingreriente:
Limbă de vacă 1-2 kg, usturoi 20 g, boia de ardei dulce 10 g, coriandru 20 g, salpetru 10 g, sare.
Cum se prepară:
Se face un baiţ din 3 l de apă, 150 g sare, 10 g salpetru şi 20 g coriandru, în care se lasă limba sa stea cel puţin 48 ore, într-un loc răcoros (de preferinţă într-un frigider). Se scoate din baiţ, se pune la fiert şi, când este gata, se lasă să se răcească, se curăţă de pieliţă, se trece prin mujdei şi se pudrează cu boia de ardei dulce. Se serveşte rece, ca gustare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Limbă de vacă 1-2 kg, usturoi 20 g, boia de ardei dulce 10 g, coriandru 20 g, salpetru 10 g, sare.
Cum se prepară:
Se face un baiţ din 3 l de apă, 150 g sare, 10 g salpetru şi 20 g coriandru, în care se lasă limba sa stea cel puţin 48 ore, într-un loc răcoros (de preferinţă într-un frigider). Se scoate din baiţ, se pune la fiert şi, când este gata, se lasă să se răcească, se curăţă de pieliţă, se trece prin mujdei şi se pudrează cu boia de ardei dulce. Se serveşte rece, ca gustare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: limba de vaca, boia, usturoi, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :