Statistics:
Visits: 1,306 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chec cu cacao
Q: | Intreaba despre Chec cu cacao |
Ingrediente
250 g unt sau margarina, 250 g zahar, 300 g faina, 4 oua, 1 lingura cu varf de cacao, 1 praf de copt, zahar vanilat, coaja de lamaie rasa.
Mod de preparare
Se freaca untul sau margarina cu zaharul, se adauga galbenusurile frecand mai departe pana ce devine ca o spuma. Se adauga vanilia sau zaharul vanilat si coaja de lamaie rasa, apoi faina, concomitent cu albusurile batute spuma.
Se unge o forma de chec cu unt, se presara cu faina si se toarna jumatate din compozitie. Restul ramas se amesteca bine cu cacao si se toarna deasupra.
Se introduce forma in cuptor si se coace intai la un foc iute dupa care se micsoreaza si se mai lasa 30—35 minute.
Se scoate pe planseta si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
250 g unt sau margarina, 250 g zahar, 300 g faina, 4 oua, 1 lingura cu varf de cacao, 1 praf de copt, zahar vanilat, coaja de lamaie rasa.
Mod de preparare
Se freaca untul sau margarina cu zaharul, se adauga galbenusurile frecand mai departe pana ce devine ca o spuma. Se adauga vanilia sau zaharul vanilat si coaja de lamaie rasa, apoi faina, concomitent cu albusurile batute spuma.
Se unge o forma de chec cu unt, se presara cu faina si se toarna jumatate din compozitie. Restul ramas se amesteca bine cu cacao si se toarna deasupra.
Se introduce forma in cuptor si se coace intai la un foc iute dupa care se micsoreaza si se mai lasa 30—35 minute.
Se scoate pe planseta si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :