FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,456
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gulas cu carne de vaca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gulas cu carne de vaca

 Q:   Intreaba despre Gulas cu carne de vaca       
Gulas cu carne de vacaIngreriente:

Carne de vacă 700 g, ceapă 700 g, ulei 200 g, boia de ardei dulce 15 g, bulion de tomate 100 g, cimbru 1 fir, chimen 5 g, ardei graşi 200 g, făină 200 g, ouă 2 buc, cartofi 1,5 kg, verdeaţă 1 leg, usturoi 20 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea de vacă se taie bucăţi de 20-25 g şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu boia şi bulion subţiat cu apă. Se adaugă bucăţile de carne, ardeii graşi tăiaţi julien, cimbrul, chimenul măcinat şi sarea şi se lasă să fiarbă circa 2 ore. Din făină, ouă, puţină sare şi puţină apă se face o cocă tare, din care se formează găluşte de mărimea unei alune care se fierb în sosul din cratiţă. Se adaugă verdeaţa, usturoiul şi boabele de piper şi se mai fierbe încă 20 min. Cartofii se curăţă, se taie sferturi şi se fierb în apă cu sare si se servesc ca garnitură la gulaş.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: gulas, carne de vaca, legume, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 July '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :