Statistics:
Visits: 1,448 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gulas cu carne de vaca
Q: | Intreaba despre Gulas cu carne de vaca |
Ingreriente:
Carne de vacă 700 g, ceapă 700 g, ulei 200 g, boia de ardei dulce 15 g, bulion de tomate 100 g, cimbru 1 fir, chimen 5 g, ardei graşi 200 g, făină 200 g, ouă 2 buc, cartofi 1,5 kg, verdeaţă 1 leg, usturoi 20 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi de 20-25 g şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu boia şi bulion subţiat cu apă. Se adaugă bucăţile de carne, ardeii graşi tăiaţi julien, cimbrul, chimenul măcinat şi sarea şi se lasă să fiarbă circa 2 ore. Din făină, ouă, puţină sare şi puţină apă se face o cocă tare, din care se formează găluşte de mărimea unei alune care se fierb în sosul din cratiţă. Se adaugă verdeaţa, usturoiul şi boabele de piper şi se mai fierbe încă 20 min. Cartofii se curăţă, se taie sferturi şi se fierb în apă cu sare si se servesc ca garnitură la gulaş.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 700 g, ceapă 700 g, ulei 200 g, boia de ardei dulce 15 g, bulion de tomate 100 g, cimbru 1 fir, chimen 5 g, ardei graşi 200 g, făină 200 g, ouă 2 buc, cartofi 1,5 kg, verdeaţă 1 leg, usturoi 20 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi de 20-25 g şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu boia şi bulion subţiat cu apă. Se adaugă bucăţile de carne, ardeii graşi tăiaţi julien, cimbrul, chimenul măcinat şi sarea şi se lasă să fiarbă circa 2 ore. Din făină, ouă, puţină sare şi puţină apă se face o cocă tare, din care se formează găluşte de mărimea unei alune care se fierb în sosul din cratiţă. Se adaugă verdeaţa, usturoiul şi boabele de piper şi se mai fierbe încă 20 min. Cartofii se curăţă, se taie sferturi şi se fierb în apă cu sare si se servesc ca garnitură la gulaş.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: gulas, carne de vaca, legume, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :