Statistics:
Visits: 1,625 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crema de cacao la cesti
Q: | Intreaba despre Crema de cacao la cesti |
l lapte, 2 linguri faina, 3 linguri cacao, 60 g unt, 5-6 linguri zahar dupa gust, cateva nuci, stafide, frisca.
Mod de preparare
Se amesteca zaharul, faina, cacao intr-un vas, dupa care se toarna treptat laptele caldut, cu grija ca sa nu se formeze cocoloase.
Se aseaza vasul la foc potrivit, peste o tabla si se amesteca incontinuu pana ce se ingroasa ca o smantana groasa. Se trage la o parte si se adauga untul. Se pregatesc cestile pentru crema si se pun, in fiecare, cateva stafide si nuci taiate marunt.
Se toarna crema calda deasupra si se amesteca usor cu o lingura de lemn pentru a nu ramane la fund nucile si stafidele.
Se aseaza cestile (cand s-au racit) pe o tava, la frigider si se servesc cu frisca, deasupra.
Mod de preparare
Se amesteca zaharul, faina, cacao intr-un vas, dupa care se toarna treptat laptele caldut, cu grija ca sa nu se formeze cocoloase.
Se aseaza vasul la foc potrivit, peste o tabla si se amesteca incontinuu pana ce se ingroasa ca o smantana groasa. Se trage la o parte si se adauga untul. Se pregatesc cestile pentru crema si se pun, in fiecare, cateva stafide si nuci taiate marunt.
Se toarna crema calda deasupra si se amesteca usor cu o lingura de lemn pentru a nu ramane la fund nucile si stafidele.
Se aseaza cestile (cand s-au racit) pe o tava, la frigider si se servesc cu frisca, deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :