FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 969
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre prepararea magiunului

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Despre prepararea magiunului

 Q:   Intreaba despre Despre prepararea magiunului       
Despre prepararea magiunuluiMagiunul cel mai bun este cel din prune brumarii, bine coapte care se poate prepara si din cantitati mai mari. Se aleg 5 kg de prune, se spala, se lasa sa se scurga bine de apa, apoi se aseaza intr-un vas, pe foc mai slab pana ce prunele isi lasa zeama, dupa care focul se intareste.

Cand zeama fructelor a mai scazut si magiunul incepe sa se lege se adauga 0,500 kg zahar. Se amesteca, continuu, pentru a nu se prinde pe fundul vasului. Deoarece magiunul de prune fermenteaza usor se recomanda sa fie foarte bine legat.

Se toarna magiunul cald in borcane si pentru mai multa siguranta se aseaza borcanele pe o tava in cuptor, la un foc mic. Cand incepe sa prinda o coaja deasupra se stinge focul si se lasa pana ce s-a racit. A doua zi se leaga cu celofan si se aseaza la pastrat.


Tag-uri: magiun, prune, zeama de fructe



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :