FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,880
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Limba de vaca rasol, cu sos de hrean

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Limba de vaca rasol, cu sos de hrean

 Q:   Intreaba despre Limba de vaca rasol, cu sos de hrean       
Limba de vaca rasol, cu sos de hreanIngreriente:

Limbă de vacă 1-1,2 kg, morcovi 400 g, albitură 200 g, ţelină 200 g, ceapă 100 g, hrean 200 g, unt 50 g, făină 50 g, smântână 250 g, oţet 9° 50 ml, sare.

Cum se prepară:

Limba se curăţă, se opăreşte, se spală din nou şi se fierbe în apă cu sare, spumându-se cât este necesar. După circa 2 ore si jumătate se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa şi se mai fierb circa o oră. Se scoate limba din supă, se curăţă de pieliţă şi se taie felii. Zarzavatul de supă se taie cuburi. Se înfierbântă untul, se încorporează făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu smântână subţiată cu apă, oţet şi puţină sare. Hreanul se curăţă, se dă pe răzătoare, se adaugă la sos şi se lasă să fiarbă circa 30 min la un foc domol. La servit, la fiecare porţie, se pun 2-3 felii de limbă, o cantitate de zarzavat de supă şi se toarnă pe deasupra 1-2 linguri de sos de hrean.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: limba de vaca, rasol, sos de hrean, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 July '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :