Statistics:
Visits: 1,400 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pesmeciori cu nuci
Q: | Intreaba despre Pesmeciori cu nuci |
Ingrediente
100 g nuci, 250 g zahar pudra, 4 galbenusuri, 2 albusuri, 100 g unt, 1 cescuta lapte, 350 g faina, 1 praf de copt, vanilie, coaja de lamaie.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul si untul spuma. Se adauga nucile trecute prin masina, laptele, praful de copt si aromele. Se bat albusurile spuma si se pun in compozitie alternativ cu faina.
Se framanta un aluat care se lasa la rece 1 ora. Se intinde o foaie de circa 6 mm grosime si se taie in diferite forme.
Se coc la un foc potrivit intr-o tava unsa cu unt. Cand s-au racit pesmeciorii, se pot acoperi cu o glazura din ciocolata dizolvata intr-un ibric si amestecata cu putin unt.
In lipsa de ciocolata, aceasta se poate obtine din cacao, zahar, unt si putin lapte, amestec care dupa doua-trei clocote se glaseaza foarte repede.
100 g nuci, 250 g zahar pudra, 4 galbenusuri, 2 albusuri, 100 g unt, 1 cescuta lapte, 350 g faina, 1 praf de copt, vanilie, coaja de lamaie.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul si untul spuma. Se adauga nucile trecute prin masina, laptele, praful de copt si aromele. Se bat albusurile spuma si se pun in compozitie alternativ cu faina.
Se framanta un aluat care se lasa la rece 1 ora. Se intinde o foaie de circa 6 mm grosime si se taie in diferite forme.
Se coc la un foc potrivit intr-o tava unsa cu unt. Cand s-au racit pesmeciorii, se pot acoperi cu o glazura din ciocolata dizolvata intr-un ibric si amestecata cu putin unt.
In lipsa de ciocolata, aceasta se poate obtine din cacao, zahar, unt si putin lapte, amestec care dupa doua-trei clocote se glaseaza foarte repede.
Tag-uri: pesmeciori, nuci, zahar pudra |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :