FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,045
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre O reteta pentru tarte cu branza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

O reteta pentru tarte cu branza

 Q:   Intreaba despre O reteta pentru tarte cu branza       
O reteta pentru tarte cu branzaSe prepara un aluat din 125 g unt, 250 g faina, 1 lingura untura, 1/2 pahar apa, sare un varf de cutit. Umplutura se prepara din 300 g branza de vaci, 4-5 linguri cascaval ras, 3 oua, 2-3 linguri lapte si sare.

Se prepara un aluat din unt, untura, faina, apa si sare, se framânta bine, dupa care se lasa la rece o zi sau cel putin cateva ore inainte de a forma tartele.

Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, din care se taie cu o forma , rotunda sau cu un pahar, rotocoale. Se ung forme mici speciale pentru tarte, se presara cu faina si se imbraca cu aceste rotocoale care se apasa ca sa se prinda bine de forma. Din resturile ramase de la formarea rotogoalelor se intinde din nou o foaie.

Umplutura se face cu branza de vaci si cascaval, care se freaca bine cu o lingura de lemn si se adauga putin lapte ca sa devina cremoasa. Se pun apoi ouale, unul cate unul, sarea si cine doreste, poate adauga si putin piper pentru ca umplutura sa fie mai picanta.

Se amesteca bine in continuare pana ce umplutura capata consistenta unei smantani groase. Se umplu tartele pe trei sferturi, lasand astfel loc sa creasca. Se aseaza formele pe o tava la cuptor.

Cand sunt gata se desprind usor de forme si se scot pe un platou. Se servesc calde la masa.


Tag-uri: tarte, branza. aluat



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 24 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :