FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 978
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Reteta pentru iepure cu masline

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Reteta pentru iepure cu masline

 Q:   Intreaba despre Reteta pentru iepure cu masline       
Reteta pentru iepure cu maslineIngrediente

1,5 kg carne, 4-5 cepe, 100 g masline, 1 pahar vin, 1 lamaie, ulei, sare, piper, bulion sau suc de rosii, 1/2 lingura faina.

Mod de preparare

Se alege carnea, dupa ce s-a scos partea necesara pentru friptura si se sterge bine cu un servet curat, deoarece carnea de vanat nu se spala. Se taie in bucati potrivit de mari si se calesc intr-un vas impreuna cu ceapa taiata solzi si uleiul.

Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga cate putina apa calda, se acopera vasul, lasand sa se inabuse bine carnea. Se adauga apoi faina amestecata cu putina apa rece si maslinile spalate si crestate.

Cand carnea este aproape fiarta, se adauga vinul, foile de dafin si se potriveste de sare si piper. La sfarsit se adauga bulionul sau sosul de rosii si lamaia (curatata de coaja), taiata felii si dupa doua-trei clocote se ia vasul de pe foc. Aceasta mancare se serveste rece.


Tag-uri: iepure, masline, cepe



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 24 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :