Statistics:
Visits: 1,458 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ardei umpluti cu carne
Q: | Intreaba despre Ardei umpluti cu carne |
Ingreriente:
Carne de vacă 300 g, carne de porc 200 g, ardei graşi 2 kg, orez 100 g, ulei 200 g, ceapă 150 g, ouă 1 buc, făină 30 g, bulion de tomate 100 g, verdeaţă 2 leg, zarzavat de supă 150 g, roşii 300 g, smântână 300 g, sare, piper.
Cum se prepară:
Carnea se trece de două ori prin maÅŸina de tocat, împreună cu 100 g ceapă tocată ÅŸi călită în ulei. Orezul se fierbe separat ÅŸi se amestecă cu carnea. Se adaugă un ou, sare, piper ÅŸi verÂdeaţă tocată ÅŸi se amestecă bine. Se spală ardeii, se taie capaÂcele, se scot seminÅ£ele, se umplu ardeii cu compoziÅ£ia de carne, se prăjesc pe toate părÅ£ile în ulei ÅŸi se aÅŸează într-o cratiţă. Restul de ceapă, zarzavatul dat pe răzătoare ÅŸi făina se călesc în ulei se sting cu bulion subÅ£iat cu apă, se lasă să fiarbă 30 min si se pasează printr-o sită. Se toarnă acest sos peste ardei ÅŸi se fierb circa 15 min. Se adaugă roÅŸiile tăiate felii si se dă vasul ia cuptor pentru 15 min. La servit se adaugă smântâna ÅŸi verÂdeaţă la fiecare porÅ£ie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 300 g, carne de porc 200 g, ardei graşi 2 kg, orez 100 g, ulei 200 g, ceapă 150 g, ouă 1 buc, făină 30 g, bulion de tomate 100 g, verdeaţă 2 leg, zarzavat de supă 150 g, roşii 300 g, smântână 300 g, sare, piper.
Cum se prepară:
Carnea se trece de două ori prin maÅŸina de tocat, împreună cu 100 g ceapă tocată ÅŸi călită în ulei. Orezul se fierbe separat ÅŸi se amestecă cu carnea. Se adaugă un ou, sare, piper ÅŸi verÂdeaţă tocată ÅŸi se amestecă bine. Se spală ardeii, se taie capaÂcele, se scot seminÅ£ele, se umplu ardeii cu compoziÅ£ia de carne, se prăjesc pe toate părÅ£ile în ulei ÅŸi se aÅŸează într-o cratiţă. Restul de ceapă, zarzavatul dat pe răzătoare ÅŸi făina se călesc în ulei se sting cu bulion subÅ£iat cu apă, se lasă să fiarbă 30 min si se pasează printr-o sită. Se toarnă acest sos peste ardei ÅŸi se fierb circa 15 min. Se adaugă roÅŸiile tăiate felii si se dă vasul ia cuptor pentru 15 min. La servit se adaugă smântâna ÅŸi verÂdeaţă la fiecare porÅ£ie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: ardei umpluti, carne, orez, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :